tirsdag, oktober 22, 2013

Endnu et LO fra gemmerne. ;O)

Endnu et LO fra gemmerne. Det er fra da Scrapsisters havde deres fødselsdags udfordring crop. :) Man skulle lave et LO hvor der skulle bruges mindst 4 billeder, metalpynt og skrive 30 ord som journalin og 5 blomster. :)

Materialer er MME karton. TH fotostrimmel. MS kantpunch. Gamleblonder fra gemmeren. Hæklet blomster som jeg engang har købt i Netto. Titlen er skåret ud på Cameroen. Brads. Blomster som jeg ikke kan huske hvor er fra. :)
Billederne er fra da jeg var ca. 2 år. De er taget hos Stella Nova på Amagerbrogade i 1968 :-O.....fnis =0)  


I må forsat nyde denne dejlig efterårs dag.
Tak fordi i havde tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer. 
Scrapknus Gitte 

fredag, oktober 18, 2013

Årets første julekort. :)

Årets første julekort. :) Med dette julekort, kan man sige at jeg er gået tilbage til rødderne. Både med at filte og bruge MS punches...tænk mig som æææælsker min Camero....Fnis. ;O) 
Jeg fandt min pose med filt da jeg var igang med hovedrengøringen herhjemme og fik helt lyst til at filte igen. Det blev til et lille flettet julehjerte. :)

Materialerne er October Afternoon karton. MS around the edge punch. MS kristtjørn og gran punch. Twin. Brads fra OA. TH distressing ink. Hvidt karton. 
Til hjertet har jeg brugt alm. pladefilt og lagt kartet uld ovenpå og filtet det fast. PAS PÅ fingerne....jeg blev punkteret flere gange...*gg*
Tilsidst vådfiltede jeg hjertet med varmt vand og olivensæbe. Skyllede hjertet godt til sidst i lunkent vand. :) 
                                                                                                   Inden i kortet

Nå selv om vi holder efterårsferie, så skulle jeg måske se at finde min seng. Emil sover allerede, så han  sikkert tidlig oppe imorgen. :)
God nat og sov godt. 
                                           Tusinde tak fordi du kiggede forbi og på gensyn. :)
Scrap knus Gitte

torsdag, oktober 17, 2013

Mix-it-up kursus. :)

Jeg fandt billederne fra scrapsisters mix-it-up kursus, som jeg var så heldig i foråret at vinde  :). Hihi sikke et griseri, men det var sjov og lærerigt. Fnis. ;0). Jeg er lige gået igang med at lave endnu et mix-it-up LO blandet med teknikkerne fra lag-på-lag kurset. Men det ligger til tørre, så det kommer på en anden gang. :O)
Hihi kan se jeg fik lagt et billede på hvor jeg vist ikke havde pyntet mit LO helt færdigt....så find 3 fejl...*gg* =0)
Close up.

Forsat rigtig dejlig uge til jer allesammen som kiggede forbi min blog.
Scrapknus Gitte

mandag, oktober 14, 2013

Ferie og julekort kursus hos Scrapsisters :)

Så er ferien desværre slut. Vi kom hjem igår søndag kl. 02.00 fra Alanya. Vi var afsted i 14 dage, med  min mands søskende og deres familier, 15 stk i alt.:)
Det var en fantastisk dejlig ferie, også selv om vi havde en hel dag og nat med uvejr og det blev koldt. Men da det var passeret blev det rigtig dejligt varmt igen, helt op til 33 grader efter middag. :) Lige til at klare.....aaahhh.:)  
Nu skal jeg igang med at orden ferien billederen....nægter at udtale mig om hvor mange billeder jeg har taget.....men jeg er ret sikker på, at det bliver et meeeeget tykt mini-album.....*gg* =0)



Imorgen starter Scrapsisters Julekort kursus. 
Du kan stadig købe kurset, klik HER :)
Her er en lille sneak af mit julekort.

Scrapsisters spurgte mig om jeg vil lave et julekort samt en tutorial, til deres julekort kursus, det kunne jeg bestem ikke sige nej til og for hvert solgte kursus, donerer scrapsisters 10.- kr til Børns Vilkår. :)
Så 2 rigtig gode grunde til at købe kurset..... Støtte et rigtigt godt formål, samt få en masse dejlig inspiration til dette års julekort. :)

Rigtig dejlig efterårsferie til jer som har det, resten der ikke har det, I må ha' en rigtig dejlig uge.  :)
Scrap knus Gitte